კენკროვანი პუნში

ცივა. რა ჯობია კარგ, გემრიელ სულისა და გულის გამათბობელ პუნშს? არ დავიზარეთ, რამდენიმე რეცეპტი გადავამოწმეთ და დღეს წარმოგიდგენთ კენკროვანი პუნშის დამზადების ერთ-ერთ საუკეთესო რეცეპტს.

4 ადამიანისთვის საკმარისი რაოდენობის დასამზადებლად დაგვჭირდება:

  • 100 გ მოცვი
  • 100 გ ჟოლო
  • 100 გ მარწყვი
  • 3 ს/კ თაფლი
  • 50 მლ გრენადინი (სპეციალური სიროფი კოქტეილებისთვის)
  • 500 მლ ცხელი წყალი
  • პიტნის ფოთლები სილამაზისთვის

ყველაფერი თუ მზად გაქვთ:

  1. ბლენდერის გამოყენებით მოსრისეთ არსებული კენკროვანი მასა
  2. დაასხით ცხელი წყალი და დაამატეთ გრენადინი, კარგად მოურიეთ და ჩაასხით ჭიქებში. ასევე შესაძლებელი ჩასხმის წინ ოდნავ წამოდუღება და გადაწურვა. სანამ მიირთმევდეთ დაამატეთ თაფლი
  3. კოკტეილს ასევე მოუხდება დარიჩინი

 

განახლება მალე დასრულდება!

გამოიწერეთყველა სიახლე!